Cégünk a légtechnika területén több éves tapasztalatrendszerrel és széles körű tudásbázissal rendelkezik.

Munkatársaink a területet érintő kérdések tekintetében minden igényt kielégítő felvilágosítással szolgálnak a hozzájuk fordulók részére.

Ezek a technológiák megfelelnek a mai, modern kor által támasztott követelményeknek, akár a környezetvédelmi, akár a minőségi elvárások tekintetében.

Tekintse meg referenciáinkat, bizonyára hasznos információkkal gazdagodhat.

Az Em-Tek Kft. a textil folyadékszűrők forgalmazása, szakmai ismeretanyagai tekintetében készséggel áll minden kedves jelenlegi partnere és leendő ügyfele rendelkezésére, minden egyes folyadékszűrő berendezéshez alkalmazható termékkínálatával.

Amennyiben érdeklik Önt a folyadékszűrés szakmai jellegű kérdései, esetleg tanácsadásra van szüksége a témában, keresse fel irodánkat, ahol munkatársaink részletes és hasznos információkkal szolgálnak.

Malomipari segédanyagok beszállítójaként cégünk hosszú ideje meghatározóként van jelen a magyarországi piacon.

A szitaszövetek értékesítése területén német partnerünk képviseletét látjuk el hazánkban és a Kelet-Európai piacon. Monodur típusú szöveteink kiváló minőségét ISO 9001-es tanúsítvány igazolja.

Olvassa el tájékoztató anyagainkat, és kérjen információt elérhetőségeink valamelyikén!

A nagyüzemi-ipari méretekben történő mosodai szolgáltatás során számos olyan mosodai textília és egyéb kiegészítő használata válik szükségessé, melyek évről évre nagyobb mértékben szélesítik cégünk termékpalettáját.

A mosodai textíliák területén cégünk bármely géptípushoz alkalmazható, kifogástalan német alapanyagból készült termékeket forgalmaz.

Amennyiben részletes tájékoztatást szeretne kapni erről a témakörről, forduljon hozzánk bizalommal.

Légtechnika Folyadékszűrés Szitaszövetek és malomipari segédanyagok Mosodai textíliák Légtechnika Folyadékszűrés Szitaszövetek és malomipari segédanyagok Mosodai textíliák