Tevékenységek

Szalagos szűrőprések

A szalagos szűrőprések nagy része az ipari környezetvédelmi technológiában iszap víztelenítésre szolgál.
Az ipari technológiák járulékos szennyvizeinek egy részét visszavezetik a rendszerbe újrafelhasználás céljából, ami meglehetősen költséghatékonnyá teszi az üzemeltetést, más részét pedig a csatornába engedik.

Mivel minden iparág minden szennyvíziszapja más és más paraméterekkel bír - szárazanyag tartalom, szemcsenagyság, PH érték - ezért a szűrőszalag anyagával szemben támasztott követelmények is eltérőek lehetnek.
A Clear-Edge óriási termékpalettáján az összes szűrési feladatra találhatunk megfelelő szűrőanyagot.
Azért, hogy a kívánt szárazanyag tartalom elérése mindig megfelelő szűrési teljesítménnyel társuljon, a Clear-Edge szűrőszalagjai többféle vastagságú szálakból, különböző szövési móddal készülnek. Standard szélességük általában az adott iparágban használatos célgépek méreteihez igazodik, ezáltal minimális hulladékkal a leggazdaságosabb konfekció érhető el. Számos neves külföldi berendezésgyártó szintén a Clear-Edge által gyártott szalagokkal bocsátja piacra gépeit.
A szalagok végtelenítése különböző méretű fém-, illetve műanyag kapcsokkal történik, melyet saját műhelyünkben végzünk.
A kapcsokat speciális műgyantával rögzítjük a hosszabb élettartam elérésének érdekében. Szintén az élettartam növelését szolgálja a szalag hosszanti széleire kerülő speciális tömítő, stabilizáló anyag.
Szalagjainkat a vegy-, élelmiszer- és fémipar, valamint forgácslap gyártás területén az ország számos pontján üzemeltetik. A szennyvíziszap kezelésen túl szárító, sterilizáló, illetve papíripari, úgynevezett spirálszalagokat is forgalmazunk.

Galéria


Komplett vízszűrő betét távtartó ráccsal
Szalagos szűrőprés
Cukoripari szűrőtömlő
Keretes szűrőprés
Présvászon kereten
Keretes szűrőprés
Keretes szűrőprés
Présvászon kereten
Víztelenítő centrifuga
Víztelenítő szalagprés
Keretes szűrőprés
Centrifuga szűrő

vissza
Légtechnika Folyadékszűrés Szitaszövetek és malomipari segédanyagok Mosodai textíliák Légtechnika Folyadékszűrés Szitaszövetek és malomipari segédanyagok Mosodai textíliák