Tevékenységek

Mosodai textíliák

Cégünk a mosodai textíliák területén kiváló német alapanyagokból készült termékek forgalmazásával foglalkozik, melyek bármely géptípushoz kitűnően alkalmazhatók.

A kalander öltöztető anyagok melyek a kalander gép szerves tartozékai, többféle anyagminőségben fordulnak elő.

Ezek közül a leggyakrabban használt és keresett minőségek, a poliészter, a nomex/poliészter és a nomex, de termékpalettánkon természetesen egyéb minőségek is megtalálhatók.

A különféle típusú kalander gépek különböző szélességű és átmérőjű kalander hengerekkel vannak ellátva ezért a filcek is különböző standard szélességekben léteznek, melyeket méretre vágva, vevőink igényeihez minden esetben alkalmazkodva kerülnek szállításra.

A kalander öltöztető anyagokon kívül, készséggel állunk kedves jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére mosodai kiegészítők széles választékával is, melyek az alábbiak:

  • Vasalószalagok

Azonos célt szolgálnak a kalander öltöztető anyagokkal, alkalmazásuk kisebb kalander gép esetén javasolt.

  • Behordó szalagok

Többféle szélességben és hosszban, varrással vagy kapoccsal végtelenítve készülnek, általában 100% poliészter anyagból.

  • Hajtogató szalag

A különböző üzemi körülmények és elvárások érdekében ezek a szalagok is többféle minőségben – pamut, gumi szálas, szürke gumi, antisztatikus pamut, zöld gumi – és szélességben léteznek. Ezek közül a legjáratosabb minőség a pamut szalag. 

  • Vezető szalag

A vasalandó anyagok tökéletes haladását hivatott biztosítani. Létezik 100% poliészter, poliészter/nomex, valamint 100% nomex anyagból. A tekercsen általában 400 fm szalag van 13 vagy 15 mm szélességben.

A fent említett kiegészítőkön kívül tisztítóvásznak, viaszoló kendők, viasz, illetve kapocs forgalmazásával is igyekszünk minden kedves vevői igényt kielégíteni.

 

 

 

 

Galéria


Kalandergép
Kalandergép
Légtechnika Folyadékszűrés Szitaszövetek és malomipari segédanyagok Mosodai textíliák Légtechnika Folyadékszűrés Szitaszövetek és malomipari segédanyagok Mosodai textíliák