Tevékenységek

Szitaszövetek és malomipari segédanyagok

 A németországi Clear-Edge-Germany GmbH. kizárólagos magyarországi képviseleteként, a szitaszövetek széles skálájával és kiváló minőségével állunk vevőink rendelkezésére.

Cégünk által forgalmazott Monodur szitaszövetek megfelelnek a legkülönbözőbb iparágak (pl.: vegyipar, halászat, kútfúrás) és a malomipar speciális igényeinek egyaránt, optimális hatás és maximális élettartam mellett.
A monodur szöveteket kétféle csoportba sorolhatjuk. Alapanyaguk szerint megkülönböztetünk:

  • poliamid (leggyakoribb)
  • poliészter
  • polietilén
  • polipropilén

Erősségük szerint pedig az alábbiak szerint csoportosíthatjuk:
MONODUR PA light: Kis átmérőjű szálakból készül, ezért olyan területeken alkalmazzák ahol alacsony mechanikai behatás éri a szövetet, de magas áteresztési képességre van szükség. Pl. (vér, olaj)
MONODUR PA normál: A leggyakrabban használt minőség, mely kitűnő kopásállóságot és hosszú élettartamot biztosít.
MONODUR PA heavy duty: Erősen koptató anyagok (takarmány, ásvány, sók, koptató porok, törmelék) nagyon igénybe veszik a szövetet melynek eredménye ként fejlesztették ki ezt a fajta anyagot. A nagy szálátmérőjű monofilament szálak megfelelő élettartamot biztosítanak.
A MONODUR szövetekből teljes méretválasztékkal állunk partnereink rendelkezésére, raktárról történő szállítással.

A malomipar két legfontosabb folyamata az őrlés és a leválasztás. Cégünk e folyamatokhoz széles választékban kínál szitaszöveteket és egyéb malomipari segédanyagokat.
A malomiparban oly széles körben alkalmazott segédanyagok gyártásával és forgalmazásával is igyekszünk megfelelni partnereink igényeinek (pl.: szitazacskó, daragép bevonat, szitakölönc, gumigolyó, zsákszáj varrógép, zsákvarró cérna).
 

Galéria


Newlong zsákszáj varrógép
Szitakölönc
Sicomet ragasztó
Poliészter zsákvarrócérna
Szitazacskók
Szitazacskók 2 db acélkarika merevítéssel
Szitazacskók 2 db acélkarika merevítéssel
Szitazacskók
Légtechnika Folyadékszűrés Szitaszövetek és malomipari segédanyagok Mosodai textíliák Légtechnika Folyadékszűrés Szitaszövetek és malomipari segédanyagok Mosodai textíliák