Kapcsolat

EM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft.

Cím: 9081 Győrújbarát,
Kákostó u. 8., Pf.: 11.
Telefon: +3696/543-797
E-mail: info@em-tek.hu


Folyadékszűrés

Keretes szűrőprések

Keretes szűrőprések

A keretes szűrőpréseket általában szilárd szemcsék híg iszapból, folyadékból történő kiválasztására használjuk.

Előnyük a viszonylag kis szemcsék (1 μ) nagy hatásfokkal történő leválasztásának lehetősége.
Három fajtájuk létezik: kamrás, keretes, membrános.

Ezen berendezéseket több iparágban is megtalálhatjuk: festék-, cukor-, kerámiaipar, pigment gyártás. A keretes szűrőprések az iparon kívül a környezettechnológiában is jelentős szerepet vállalnak.

A CLear-Edge palettáján természetesen az ilyen típusú gépekre is számtalan variánst találunk.
Szűrőszöveteinknek szűrési feladattól függően, különböző követelménynek kell megfelelniük. Hogy ezen követelményeknek eleget tegyenek a Clear-Edge szakemberei minden felmerülő problémára találnak megoldást.

  • A kívánt szűrési hatásfok elérésének érdekében mindig a szövési mód, a szálvastagság, és szálsűrűség megfelelő kombinációját alkalmazzák.
  • A szélsőséges PH érték, esetenként extrém hőfokkal társulhat, melynek megoldására szűrőszöveteink különböző hőállóságú szálakból (PES, PA, PP, NX) készülnek.
  • A megfelelő lepényleválás érdekében a nyers szűrőszöveteket simítják, kalanderezik, vagy monofilament szálakat szőnek a multifilament szálak közé.
  • A magas hőfok okozta méretváltozás ellen a nyersszövetet úgynevezett thermofixálási eljárás alá vetik.

A kész szűrőkendőinket a megfelelő tömítés érdekében speciális kétkomponensű poliuretán anyaggal kezeljük.

A szűrőkendők az üzemszerű működés közben a szűrőkereteken elmozdulhatnak, ilyenkor a nyaknál feszültség lép fel. Ezen feszültséget a megfelelően választott, kezelt, speciális nyakanyag rugalmassága veszi fel. 

Az alapanyagot folyóméterben vásároljuk, amit aztán saját varrodánkban konfekcionálunk. Ebből adódóan méret és kivitel tekintetében minden igényt kielégítő termékkel szolgáljuk ki kedves ügyfeleinket.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
EM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - MagyarEM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - RománEM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - Angol