Envi-Filter szűrőelemek

(szűrőpatronok, panelszűrők)

Az Envi-Filter egy olyan európai gyártó, amely szűrőelemek gyártására specializálódott. Sokéves együttműködést követően immár kizárólagos magyarországi forgalmazóként és közel 30 éves szűrőgyártási tapasztalattal együtt törekszünk szakszerű és megbízható megoldásokat kínálni, minden termékben hangsúlyozva a minőség iránti elkötelezettséget. Gyártási folyamatok kis és nagy igényekhez is alkalmazkodnak, és a szűrőelemek széles választékát kínálják különféle típusú porleválasztókhoz.

A szűrőelemek elengedhetetlen szerepet töltenek be a különböző iparágakban. Az Envi-Filternél a termékek széles skáláját kínálják, beleértve a porszűrő patronokat, panelszűrőket és a gázturbinák szűrőit. Szűrőik szinte az összes iparágban, például fémmegmunkálásban, vegyi üzemekben, gyógyszeriparban és élelmiszer-feldolgozásban is alkalmazhatóak és biztosítják a levegő kritikus tisztaságát és higiéniáját. Az acélgyárak és a műanyaggyártó létesítmények rájuk bízzák a hatékony porszűrést és a levegőminőség-szabályozást. Szakértelmük kiterjed a pneumatikus szállítórendszerekre is, amelyek megfelelően szűrik a részecskéket és kezelik a levegőminőségi kihívásokat. Az Envi-Filter ezekre a széles spektrumú igényekre különféle szűrőket biztosít. A 100 mm-től 2000 mm-ig terjedő szűrőhosszúságú szűrőelemeikkel igyekeznek kielégíteni az ügyfélkörünk igényeit, legyen szó finom por vagy speciális légszennyeződések kezeléséről. Szűrőik a szabványos méretektől az egyedi kialakításokig úgy készülnek, hogy a lehető legjobb légszűrést biztosítsák akár az Ön létesítményében is.

Az ENVI-FILTER-nél elkötelezettek az egyedi szűrők szállításában, amelyek az ügyfél specifikációi szerint kerülnek kialakításra. Szűrőik cellulóz/poliészter keverékekből, égésgátló kezeléssel és anélkül, valamint innovatív bevonatokkal, például PTFE-vel és nanorétegekkel is készülhetnek a jobb teljesítmény érdekében. Alapvető szempontként kezelik a minőséget, hogy együtt megbízható partnerei legyünk az optimális levegőminőséget kereső vállalatoknak. Mindezt kedvező ár-érték arányú termékekkel.