Kapcsolat

EM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft.

Cím: 9081 Győrújbarát,
Kákostó u. 8., Pf.: 11.
Telefon: +3696/543-797
E-mail: info@em-tek.hu


Folyadékszűrés

Szalagos szűrőprések

Szalagos szűrőprések

A szalagos szűrőprések nagy része az ipari környezetvédelmi technológiában iszap víztelenítésre szolgál.

Az ipari technológiák járulékos szennyvizeinek egy részét visszavezetik a rendszerbe újrafelhasználás céljából, ami meglehetősen költséghatékonnyá teszi az üzemeltetést, más részét pedig a csatornába engedik.

Mivel minden iparág minden szennyvíziszapja más és más paraméterekkel bír - szárazanyag tartalom, szemcsenagyság, PH érték - ezért a szűrőszalag anyagával szemben támasztott követelmények is eltérőek lehetnek.

A Clear-Edge óriási termékpalettáján az összes szűrési feladatra találhatunk megfelelő szűrőanyagot.

Azért, hogy a kívánt szárazanyag tartalom elérése mindig megfelelő szűrési teljesítménnyel társuljon, a Clear-Edge szűrőszalagjai többféle vastagságú szálakból, különböző szövési móddal készülnek. Standard szélességük általában az adott iparágban használatos célgépek méreteihez igazodik, ezáltal minimális hulladékkal a leggazdaságosabb konfekció érhető el. Számos neves külföldi berendezésgyártó szintén a Clear-Edge által gyártott szalagokkal bocsátja piacra gépeit.

A szalagok végtelenítése különböző méretű fém-, illetve műanyag kapcsokkal történik, melyet saját műhelyünkben végzünk.

A kapcsokat speciális műgyantával rögzítjük a hosszabb élettartam elérésének érdekében. Szintén az élettartam növelését szolgálja a szalag hosszanti széleire kerülő speciális tömítő, stabilizáló anyag.

Szalagjainkat a vegy-, élelmiszer- és fémipar, valamint forgácslap gyártás területén az ország számos pontján üzemeltetik. A szennyvíziszap kezelésen túl szárító, sterilizáló, illetve papíripari, úgynevezett spirálszalagokat is forgalmazunk.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
EM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - MagyarEM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - RománEM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - Angol