Kapcsolat

EM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft.

Cím: 9081 Győrújbarát,
Kákostó u. 8., Pf.: 11.
Telefon: +3696/543-797
E-mail: info@em-tek.hu


Légtechnika

Kompakt szűrőelemek, kerámia szűrőgyertyák

Kompakt szűrőelemek, kerámia szűrőgyertyák

Termékpalettánkat bővítik az egyre szélesebb körben alkalmazott kompakt szűrőelemek. Hajtogatás elvén készített felületnövelt szűrőelemeink a legszigorúbb elvárásoknak is kiválóan megfelenek. Kizárólagos joggal képviselt beszállítóinknak köszönhetően lehetőségünk nyílt szinte az összes forgalomban lévő berendezés szűrőelemeinek szállítására. Az eltérő alkalmazási területek különböző műszaki paraméterekkel rendelkeznek, így a szűrőelem anyagával szemben támasztott követelmények is eltérőek lehetnek. Alapvetően a kompakt szűrőelemek speciális poliészter filcből készülnek, amely a közönséges tűfilcekhez és vlies anyagokhoz képest azonos porleválasztási teljesítmény mellett jelentősen alacsonyabb nyomáskülönbségi értéken üzemeltethető. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink az adott szűrési feladatot figyelembe véve a legideálisabb szűrőanyagból készült szűrőelemek kiválasztásával segítik ügyfeleink munkáját. Beszállító partnereink széles alapanyag skáláinak köszönhetően az összes szűrési feladatra találhatunk megfelelő szűrőanyagot, így amennyiben az alkalmazási terület megkívánja, szűrőinket különféle felületi kezeléssel ellátva szállítjuk. A legtöbb esetben alkalmazott olaj- és víztaszító felületi kezelés valamint azantisztatikus kivitel tökéletesen alkalmazható a forgácsolásból, lézervágásból származó olaj és olajköd leválasztására.

Teljes körű szolgáltatásunk részeként szakembereink helyszíni felméréssel, szaktanácsadással és igény szerint a szűrőelemek komplett cseréjéveljárulnak hozzá a szakszerű, gazdaságos üzemeltetéshez.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
EM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - MagyarEM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - RománEM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - Angol