Kapcsolat

EM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft.

Cím: 9081 Győrújbarát,
Kákostó u. 8., Pf.: 11.
Telefon: +3696/543-797
E-mail: info@em-tek.hu


Tevékenységek

Mosodai textíliák

Mosodai textíliák

Cégünk a mosodai textíliák területén kiváló német alapanyagokból készült termékek forgalmazásával foglalkozik, melyek bármely géptípushoz kitűnően alkalmazhatók.

A kalander öltöztető anyagok melyek a kalander gép szerves tartozékai, többféle anyagminőségben fordulnak elő.

Ezek közül a leggyakrabban használt és keresett minőségek, a poliészter, a nomex/poliészter és a nomex, de termékpalettánkon természetesen egyéb minőségek is megtalálhatók.

A különféle típusú kalander gépek különböző szélességű és átmérőjű kalander hengerekkel vannak ellátva ezért a filcek is különböző standard szélességekben léteznek, melyeket méretre vágva, vevőink igényeihez minden esetben alkalmazkodva kerülnek szállításra.

A kalander öltöztető anyagokon kívül, készséggel állunk kedves jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére mosodai kiegészítők széles választékával is, melyek az alábbiak:

Vasalószalagok

Azonos célt szolgálnak a kalander öltöztető anyagokkal, alkalmazásuk kisebb kalander gép esetén javasolt.

Behordó szalagok

Többféle szélességben és hosszban, varrással vagy kapoccsal végtelenítve készülnek, általában 100% poliészter anyagból.

Hajtogató szalag

A különböző üzemi körülmények és elvárások érdekében ezek a szalagok is többféle minőségben – pamut, gumi szálas, szürke gumi, antisztatikus pamut, zöld gumi – és szélességben léteznek. Ezek közül a legjáratosabb minőség a pamut szalag. 

Vezető szalag

A vasalandó anyagok tökéletes haladását hivatott biztosítani. Létezik 100% poliészter, poliészter/nomex, valamint 100% nomex anyagból. A tekercsen általában 400 fm szalag van 13 vagy 15 mm szélességben.

A fent említett kiegészítőkön kívül tisztítóvásznak, viaszoló kendők, viasz, illetve kapocs forgalmazásával is igyekszünk minden kedves vevői igényt kielégíteni.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
EM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - MagyarEM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - RománEM-TEK Ipari és Kereskedelmi Kft. - Angol