Szitaszövetek

A németországi Clear Edge Germany GmbH. kizárólagos magyarországi képviseleteként, a szitaszövetek széles skálájával és kiváló minőségével állunk vevőink rendelkezésére.

Cégünk által forgalmazott Monodur szitaszövetek megfelelnek a legkülönbözőbb iparágak (pl.: vegyipar, halászat, kútfúrás) és a malomipar speciális igényeinek egyaránt, optimális hatás és maximális élettartam mellett.

A monodur szöveteket kétféle csoportba sorolhatjuk. Alapanyaguk szerint megkülönböztetünk:

-poliamid (leggyakoribb)
-poliészter
-polietilén
-polipropilén

Erősségük szerint pedig az alábbiak szerint csoportosíthatjuk:

MONODUR PA light: Kis átmérőjű szálakból készül, ezért olyan területeken alkalmazzák ahol alacsony mechanikai behatás éri a szövetet, de magas áteresztési képességre van szükség. Pl. (vér, olaj)

MONODUR PA normál: A leggyakrabban használt minőség, mely kitűnő kopásállóságot és hosszú élettartamot biztosít.

MONODUR PA heavy duty: Erősen koptató anyagok (takarmány, ásvány, sók, koptató porok, törmelék) nagyon igénybe veszik a szövetet melynek eredményeként fejlesztették ki ezt a fajta anyagot. A nagy szálátmérőjű monofilament szálak megfelelő élettartamot biztosítanak.

A MONODUR szövetekből teljes méretválasztékkal állunk partnereink rendelkezésére, raktárról történő szállítással. A malomipar két legfontosabb folyamata az őrlés és a leválasztás. Cégünk e folyamatokhoz széles választékban kínál szitaszöveteket és egyéb malomipari segédanyagokat.